fbpx

Rólunk

Szoftverfejlesztéssel, mesterséges intelligencia kutatással és robotikával foglalkozunk. Szakterületünk a digitalizált ügyfélkiszolgálás. A Netlife Robotics magyar tulajdonú, magyar alapítású vállalkozás. Alaptevékenységünk a szoftverfejlesztés, embereink pedig olyan elhivatott szakemberek, akik még éjszaka is robotokkal álmodnak!

Csapatunk tagjai és természetesen Pepper a humanoid robot, aki kicsit elvarázsolt módon kifele fordult. A digitalizált ügyfélkiszolgálás szakértői vagyunk.

A Netlife Consulting számára a hajtóerőt mindig is az innováció adta. 2018-ban jött az ötlet, hogy nyissunk a digitalizált ügyfélkiszolgálás felé.

Ekkor jött létre spin-off üzletágként a Netlife Robotics, amelynek cégére alatt innovatív IT megoldásokat dolgozunk ki. Cél a digitalizált ügyfélkiszolgálás, robotok és mesterséges intelligencia segítségével.


Legfontosabb fejlesztésünk a voicebot. Már a kezdetekkor megtaláltuk a lehető legjobb platformot, egy humanoid robot “személyében”. Peppert a voicebot kelti igazán életre! Fiatal, innovatív vállalkozásként a fókusz a fejlesztésen, tanuláson, folyamatos megújuláson van.

Munkánk során rengeteg újdonsággal találkozunk. Nekünk kell kialakítani a legjobb gyakorlatot, úttörők vagyunk. Kedvenc mondásunk: nem HA sikerül, hanem AMIKOR sikerül!

Kisfilmek – digitalizált ügyfélkiszolgálás

Nézze meg ön is az alapítóinkkal készített interjút. Itt bemutatják fejlesztésünket és annak előnyeit.

Robotba integrált voicebotos megoldásunkat bemutató videót is készítettük. Célja, hogy demonstráljuk ezúton is a megoldás működését. A kisfilmben láthatjuk, hogyan működik egy modern irodaház digitalizált recepciója. Az irodaházba belépő vendéget egy robot fogadja, és ő is igazítja el.

Nőnapozás cégünknél

IT szektorban kevés a női kolléga. Cégünknél ezért is tartjuk őket nagy becsben. 2020 tavaszán már két hölgyet is felköszönthettünk nőnapkor. Köszönjük kitartó, értékteremtő munkátokat!

Reméljük, jövőre még több női kollégát lephetünk meg.

Nőnap a cégnél - a digitalizált ügyfélkiszolgálás szakértői.

Blog

Kövesse Ön is robotika blogunkat!

A blogba a mesterséges intelligencia, robotika témakörében és cégünk életével kapcsolatosan osztunk meg tartalmakat. Írtunk már az MI bizonyos felhasználási területeiről. A cikkel kapcsolatban célunk az volt, hogy bemutassuk ezen terület hasznosságát. Célszerűen csak a pozitív felhasználásokat gyűjtöttünk.

Beszámoltunk egy cégünknél zajló izgalmas kutatásról is, melyet egy Dániában tanuló magyar egyetemista végzett. Elolvashatják egyik partnerünk sikertörténetét is. Ők Pepper robotnak köszönhetően Innovációs Különdíjat kaptak a Sirha Budapest kiállításon.